Οταν οι Iron Maiden τραγουδούσαν για τον Μέγα Αλέξανδρο(vid) - XALASTRARADIO.GR

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

live

Live

Hot

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Οταν οι Iron Maiden τραγουδούσαν για τον Μέγα Αλέξανδρο(vid)

otan-oi-iron-maiden-tragoudousan-gia-ton-mega-alexandro--vid
Όταν οι Maiden, το 1986 ύμνησαν τον Μέγα Αλέξανδρο και την αληθινή του καταγωγή σε ένα έπος που κανείς δεν ξέρει γιατί δεν το έχουν παίξει ΠΟΤΕ σε συναυλία.το ΓΙΑΤΙ, ελπίζουμε τα τωρινά γεγονότα να ωθήσουν στο να το μάθουμε σύντομα.
Πιθανόν χαριτολογώντας ο φροντμαν Ντίκινσον είχε πει απλά ΄΄ δεν θυμούνται πως να παίξουν το (πραγματικά πολύ δύσκολο) σόλο''.
Δεν υπάρχει επίσημη απάντηση, η θεωρία αυτή όπως είναι ευκόλως αντιληπτό είναι μάλλον ''να'χαμε να λέγαμε''Πιθανότατα λόγω του ότι στους στίχους αναφέρεται ορθά κοφτά η Ελλάδα, όπως θα έπρεπε δηλαδή, να υπάρχει από πίσω ένα σκηνικό είτε άμεσης είτε έμμεσης από τους ίδιους λόγω πολιτικών καταστάσεων, λογοκρισίας που δεν έχει πάρει το φως της δημοσιότητας.
Οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν.Οι σπουδαιότεροι μεταλάδες όλων των εποχών Maiden ανέκαθεν καταπιανόντουσαν με ιστορικά γεγονότα και αναφορές σε μεγάλο μέρος του ρεπερτορίου τους.
Από μεσαιωνικά θέματα, ιστορικές μάχες και προσωπικότητες μέχρι και την αρχαιότητα.
Εδώ σε μια ωδή, ένα έπος 8μιση λεπτών για την ζωή και την κληρονομιά του θρυλικού στρατηλάτη που δίνει μαθήματα ιστορίας που δε θα βρείτε σε σχολικά βιβλία κάποιων χωρών.