Πλατινένιο το !!Τι να το κάνω!!του Νίκου Μακρόπουλου - XALASTRARADIO.GR

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

live

Live

Hot

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Πλατινένιο το !!Τι να το κάνω!!του Νίκου Μακρόπουλου

Τι να το κάνω Νίκος Μακρόπουλος
Ένα μαγικό βράδυ μας χάρισε η Sonar Music για την απονομή του πλατινένιου δίσκου με τίτλο «Τι Να Το Κάνω» στον μοναδικό Νίκο Μακρόπουλο την ημέρα των γενεθλίων του!
Πλήθος κόσμου καθώς και συγγενείς, συνάδελφοι και άνθρωποι του χώρου έσπευσαν να συγχαρούν και να γιορτάσουν με τον Νίκο Μακρόπουλο την χθεσινή απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του δίσκου του και τα γενέθλια του! Η οικογένεια της Sonar Music, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Βασίλης Δήμας, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μάκης Δημάκης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης, ο Θανάσης Γκουγκούσης, ο Νίκος Πριόβολος, ο Λορέντζο Μακρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Παντζής και η σύζυγός του Ιλόνα Κρέιμερς, ο Λευτέρης Κιντάτος, η Μαρία Κουφανδριοπούλου και πολλά ακόμα ονόματα της ελληνικής showbiz τίμησαν με την παρουσία τους τον Νίκο Μακρόπουλο, χθες το βράδυ στο Cartone!
Κατά την διάρκεια της απονομής, ο Αντρέας Γιατράκος – ο εμπνευστής της δισκογραφικής εταιρείας Sonar Music – απένειμε τον πλατινένιο δίσκο στο Νίκο Μακρόπουλο καθώς και σε όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία του album με τίτλο «Τι Να Το Κάνω»! Ο Νίκος Μακρόπουλος με τη σειρά του ευχαρίστησε την εταιρεία του αλλά και τους συνεργάτες του ενώ μας προετοίμασε για τον ερχομό του επόμενου δίσκου.
Μετά την απονομή ο Νίκος Μακρόπουλος έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του και αφού του τραγουδήσαμε το τραγούδι των γενεθλίων σε ρυθμό ζεϊμπέκικου ξεκίνησε …το πάρτι!