Αφή φλόγας της 12ης Μαθητιάδας το Σάββατο 9/4 στη Χαλάστρα - XALASTRARADIO.GR

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

live

Live

Hot

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Αφή φλόγας της 12ης Μαθητιάδας το Σάββατο 9/4 στη Χαλάστραxalastraradio.grΤη φλόγα της 12ης Μαθητιάδας θα υποδεχθεί ο Δήμος Δέλτα το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας.


Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, θα ξεκινήσει λαμπαδηδρομία από το Γυμνάσιο Χαλάστρας και από εκεί μαθητές του Γυμνασίου θα την μεταφέρουν μέσω των οδών Γ. Νταλιγκάρη, Ελ. Βενιζέλου, Αθ. Κουλιακιώτη, Μακεδονομάχων και 22ας Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Χαλάστρας όπου στις 12.00 μ.μ. θα γίνει η τελετή αφής της φλόγας και θα παρουσιαστούν δρώμενα από το χορευτικό τμήμα του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα - ΚΠΟΔΔ και την Φιλαρμονική του Δήμου Δέλτα.

Η 12η Μαθητιάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Πρώτη Σερρών του Δήμου Αμφίπολης αποτελεί προσομοίωση Ολυμπιακών Αγώνων και στόχος της είναι να καλλιεργηθεί σε κάθε μαθητή η επιθυμία για άθληση χωρίς την αγωνία των αθλητικών επιδόσεων, με γενικό πρόσταγμα «Χωρίς τον φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης».