Ξεκινά στις 3/4 ο εαρινός κύκλος αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Δήμου - XALASTRARADIO.GR

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

live

Live

Hot

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Ξεκινά στις 3/4 ο εαρινός κύκλος αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Δήμου


 
xalastraradio.grΜετά την επιτυχία των χειμερινών αιμοδοσιών του 2015 στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα, που είχαν ως αποτέλεσμα η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας να ενισχυθεί, ξεκινά την προσεχή Κυριακή 3/4 από τη Χαλάστρα ο εαρινός κύκλος αιμοδοσιών για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Δέλτα.
Το πλήρες πρόγραμμα των αιμοδοσιών έχεις ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Κέντρο Νεότητας Χαλάστρας, 9.30 π.μ. – 13.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, 9.30 π.μ. -13.00 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, 9.30 π.μ. -13.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Θεατράκι Νέας Μαγνησίας, 9.30 π.μ. –13.00 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Δημοτικό Κατάστημα Καλοχωρίου 9.30 π.μ. –13.00 μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ: Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών 16.00 π.μ. -20.00 μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ: Φυσικοθεραπευτήριο Κυμίνων, 16.00 π.μ. –20.00 μ.μ.«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να δημιουργήσουμε τόσο σύντομα μια Τράπεζα Αίματος για τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου μας, για τις ανάγκες της κοινωνίας. Ευχαριστούμε γι’ αυτό όλους τους συμπολίτες που προσήλθαν, είτε έδωσαν είτε για κάποιο λόγο δεν έδωσαν αίμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να προσφέρεις μία φιάλη αίμα σε κάποιον ασθενή ή συγγενή του στη δύσκολη ώρα. Είναι χρέος όλων να δώσουμε αίμα. Χρέος προς το συνάνθρωπο αλλά και τον εαυτό μας. Έστω να δοκιμάσουμε. Οι αιμοδοσίες είναι πεδίο συμμετοχής των δημοτών, που μόνο με αυτήν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Είναι κι ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και βοήθειας στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη» δηλώνει ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος προσκαλώντας όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.«Στόχος μας είναι πάντοτε να εξυπηρετούμε κατά απόλυτη προτεραιότητα τους ενεργούς αιμοδότες και τα οικεία τους πρόσωπα. Μέχρι στιγμής το καταφέραμε. Αλλά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, συμμετοχή, προσέλευση του κόσμου. Μια ενισχυμένη Τράπεζα Αίματος, μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθάμε όποιον έχει ανάγκη, ανταποκρινόμενοι σε μια μεγάλη κοινωνική ανάγκη» δηλώνει η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Νικολτζούκη, καλώντας τους συμπολίτες που δανείστηκαν αίμα από την Τράπεζα του Δήμου να το επιστρέψουν, προσερχόμενοι οι ίδιοι ή στέλνοντας αντικαταστάτη τους, τους ενεργούς αιμοδότες να προσέλθουν για άλλη μια φορά και τους τους νέους και τις νέες να ενεργοποιηθούν, για να εμπλουτιστεί η Τράπεζα.ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑ:

·                     Βρίσκεσαι σε προστασία δεδομένου ότι είσαι συνεχώς σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο και επιβεβαιώνεται έτσι η καλή σου υγεία.