Μέτρα για την κακοκαιρία από τον Δήμο Δέλτα - XALASTRARADIO.GR

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

live

Live

Hot

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Μέτρα για την κακοκαιρία από τον Δήμο Δέλτα

xalastraradio.gr Σύσκεψη για τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29/12/2014, αμέσως μόλις εκδόθηκε η σχετική πρόγνωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο Μίμη Φωτόπουλο, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι, οι διευθυντές των υπηρεσιών, οι υπηρεσιακοί παράγοντες για την πολιτική προστασία και οι Πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων. Στη σύσκεψη συζητήθηκε η προσαρμογή του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κατάστασης. 
Έτσι, αμέσως τέθηκε σε επιφυλακή ο μηχανισμός του Δήμου: προσωπικό (χειριστές και οδηγοί) σε ετοιμότητα, έλεγχος των μέσων και εξασφάλιση απαραίτητων ποσοτήτων αλατιού.
Έτσι, από νωρίς σήμερα το πρωί γίνεται ρίψη αλατιού σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου όπου εμφανίστηκαν φαινόμενα παγετού. Επίσης, οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προμήθεια επιπλέον ποσοτήτων αλατιού, σε περίπτωση που δεν επαρκέσουν τα αποθέματα. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.
Σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων ή με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δέλτα στο τηλέφωνο 2310-795892.