Κοινωνική δράση του Δήμου Δέλτα - XALASTRARADIO.GR

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

live

Live

Hot

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Κοινωνική δράση του Δήμου Δέλτα

XALASTRARADIO.GRΤις τελευταίες μέρες οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας μοίρασαν τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας σε περισσότερες από 250 οικογένειες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα! Επίσης, συνεργαστήκαμε
με τον Πρόεδρο των εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς κ. Χαραλαμπίδη, και τις επόμενες μέρες θα διατεθούν στους δημότες μέσω των ενοριών 2 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσφορά των εμπόρων! 
Είμαι πολύ χαρούμενος για την ενέργεια αυτή. Θεωρώ ότι είναι μια αξιοπρεπής προσφορά στους συνδημότες μας που χρήζουν βοήθειας. Θα υπάρξει και συνέχεια από πλευράς Δήμου καθώς η κοινωνική πολιτική, η στήριξη στην πράξη όσων έχουν ανάγκη, είναι βασική προτεραιότητά μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κομμάτι εκείνο της Δημόσιας Διοίκησης που ζει καθημερινά δίπλα στους πολίτες. Αυτή την ευθύνη οφείλει να την αναλαμβάνει και να αναπτύσσει επαρκείς κοινωνικές δομές. Άλλωστε η δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος δεν αφήνει περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Οφείλουμε να ενεργούμε με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και ομόνοιας στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας.