Νεράιδες:Μύθος η πραγματικότητα? - XALASTRARADIO.GR

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

live

Live

Hot

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Νεράιδες:Μύθος η πραγματικότητα?

xalastraradio
Απίστευτο!Kαι όμως οι φωτογραφίες μιας νεκρής νεράϊδας που κάνουν τον γύρο του κόσμου, αποδεικνύουν ότι τελικά οι νεράϊδες δεν υπάρχουν μόνο... στα παραμύθια...

Τη νεκρή νεράιδα βρήκε ντόπιος περπατώντας με τον σκύλο του σε έναν παλαιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield και Belper, στην επαρχία του Derbyshire της Αγγλίας.Το σώμα της έχει ύψος περίπου 20 εκατοστά και ανακαλύφθηκε πλήρης με δέρμα, τα φτερά, τα δόντια και κόκκινες τρίχες.
Εξετάστηκε από ανθρωπολόγους και ιατροδικαστές οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το σώμα είναι αληθινό.
Η νεραΐδα που είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια στην Αγγλία στην περιοχή είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για μια ψεύτικη κούκλα την οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το διαδίκτυο με άλλων ειδών ψεύτικων κούκλων!!!! Πολλές ξένες είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για ψεύτικο προϊόν και ότι η όλη υπόθεση είναι ψεύτικη.
xalastraradio

Τη νεκρή νεράιδα βρήκε ντόπιος περπατώντας με τον σκύλο του σε έναν παλαιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield και Belper, στην επαρχία του Derbyshire της Αγγλίας.Το σώμα της έχει ύψος περίπου 20 εκατοστά και ανακαλύφθηκε πλήρης με δέρμα, τα φτερά, τα δόντια και κόκκινες τρίχες. Εξετάστηκε από ανθρωπολόγους και ιατροδικαστές οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το σώμα είναι αληθινό.
Το πλάσμα αυτό έχει δέρμα, δόντια και κόκκινα μαλλιά τα οποία είναι οργανικά και δείχνει να ανήκουν στο ίδιο πλάσμα και δεν είναι επί πρόσθετα από κάποιο άλλο είδους ζωντανού ή νεκρού οργανισμού!!!!
xalastraradio

Οι ανθρωπολόγοι και ιατροδικαστές που πήραν μέρος στις εξετάσεις όλων αυτών των χρόνων μπορεί να επιβεβαιώσουν ότι το πλάσμα αυτό είναι αληθινό και σε καμία περίπτωση ψεύτικο.
Οι ακτινογραφίες της νεκρής νεράιδας αποκάλυψαν έναν ανατομικό σκελετό ίδιο με ενός παιδιού, τα κόκαλα όμως είναι κοίλα όπως των πουλιών, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα ελαφριά.Υπήρξε ένα μπέρδεμα με την παρουσία ομφαλού που έδειξε ότι αναπαράγονται όπως οι άνθρωποι αλλά το παράξενο ήταν ότι απουσίαζαν αναπαραγωγικά όργανα.

xalastraradio
 Το άρθρο το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη για την ορθότητά του και ελπίζουμε να είναι πέρα για πέρα αληθινό.